Welkom bij de pgb-test

U hebt een aanvraag ingediend voor hulp of zorg, of u staat op het punt dat te doen. Weet u al of u deze zorg of hulp zelf wilt organiseren of dat u dit liever laat regelen door een zorginstelling? Wat past het beste bij u? Zelf uw zorg of hulp inkopen met een persoonsgebonden budget (pgb)? Of de zorg laten regelen door een zorginstelling?

Deze test helpt u om na te gaan of zelf uw zorg organiseren met een budget bij u past. Het maakt daarbij niet uit of het om een budget van uw zorgverzekeraar, zorgkantoor of gemeente gaat. Als u de vragenlijst helemaal invult, krijgt u een persoonlijk advies, aangevuld met waardevolle tips. Een tip kan bijvoorbeeld zijn om bepaalde taken uit te besteden. Of dat het volgen van een bepaalde cursus zinvol kan zijn.

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 15 minuten. Na afloop krijgt u direct uw persoonlijke advies. De test is anoniem. Met andere woorden: de resultaten van deze test worden niet aan anderen zoals uwzorgkantoor, gemeente of zorgverzekeraar doorgegeven.

Waarmerk drempelvrij.nl Prioriteit 1; klik voor een reactie